top of page

І Національний Туристичний Саміт

2 грудня у місті Чернівці відбувся І Національний туристичний саміт, організований Державним агентством розвитку туризму України.

Зокрема, обговорювали поточний стан галузі, перспективи та проблематику, чого саме очікувати Україні як туристичній дестинації у майбутньому та як варто до цього готуватися.


Від імені Асоціації в’їзних туроператорів України представниця та член правління Асоціації в’їзних туроператорів України Марія Юхновець взяла участь у панельній дискусії "Туристичний бізнес в Україні: виживання чи розвиток» присвяченої підходам для розвитку бізнесу у туристичній сфері".


Марія поділилася інформацією щодо стану сектору в’їзного туризму, пріоритетними насьогодні завданнями Асоціації та нашим баченням щодо формування майбутнього попиту на Україну серед міжнародних туристів.

Також вкотре наголосили, що у відновленні туризму роль туристичних операторів - фундаментальна. Збереження сектору в’їзного туризму забезпечить наявність конкурентоспроможних туристичних продуктів, а відтак швидке відновлення туристичного потоку, що матиме вагомий позитивний вплив на економіку держави.


Туристичні оператори з в’їзного туризму- це амбасадори нашої країни, які ефективно працюють на формування її позитивного іміджу.


Ми вистоїмо разом з нашою країною та гідно представлятимемо її й надалі.

Вдячні за запрошення Державне агентство розвитку туризму України Чернівецька міська рада Чернівецька обласна військова адміністрація Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування



Comments


bottom of page