top of page

Щорічна туристична виставка Vakantiebeurs в місті Утрехт (Нідерланди)

З 10 по 14 січня 2024 року в місті Утрехт (Нідерланди) приходила щорічна туристична виставка Vakantiebeurs.


Перший день традиційно мав формат B2B для налагодження співпраці відправляючих та приймаючих туристичних агенцій та операторів, а наступні 4 дні десятки тисяч голландських туристів приходили на виставку в пошуках нових туристичних дестинацій та ідей для подорожей. 


На виставці були представлені стендами безліч країн Європи, Азії, Африки, Північної та Південної Америки. І ми пишаємося тим, що Асоціація в'їзних туристичних операторів України взяла участь у цій виставці.


Перш за все, для нашого сектору, галузі, економіки і в цілому для країни дуже важливо, щоби голос України лунав. Щоби наша держава була у фокусі уваги, щоби про Україну знали не лише через жахливі реалії війни, а й як про неймовірно красиву країну, яку варто відвідати у майбутньому, коли це буде можливо, після нашої Перемоги.


Вкотре хочемо підкреслити, що для нас, в'їзних туристичних операторів, важливо трансформувати світову підтримку сьогодні в бажання приїхати до України в майбутньому.


Ми ділилися контактами членів нашої Асоціації, які будуть надійними приймаючими компаніями тут, в Україні. І отримали дуже велику підтримку.

Майже жодна людина не пройшла повз, щоби не сказати: I will, I will come. That's very good, brave and right that you are here.


Відвідувачі задавали безліч запитань, про те, яка нині ситуація в Україні, наскільки багато зруйнованих туристичних об'єктів та багато інших. Але кожен зазначав, що має велике бажання приїхати в Україну як тільки це стане можливо з міркувань безпеки.


Щодня на виставці представниці Асоціації Olena Kazmina та Марія Юхновець проводили презентацію в одному з залів виставкового комплексу, в якій робили наголос на важливості швидкого поновлення туристичного потоку після Перемоги, з вірою в яку нині живуть всі українці.

Робоча група по організації участі нашої Асоціації у виставках готувалась до цієї важливої події протягом декількох плідних місяців.


Ми щиро вдячні нашим колегам, які наразі підтримують нас, які дають нам можливість говорити про Україну у світі - навіть там, де нас ніхто не очікував побачити. Наша участь стала можливою завдяки ANVR (Асоціація туроператорів та турагентів Нідерландів), з якою ми маємо честь співпрацювати в рамках членства в #ECTAA, яка ще на початку війни засвідчила свою підтримку АІТО та Україні в цілому.


Також дякуємо Державне агентство розвитку туризму України, Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації, Virtual Ukraine та всім іншим партнерам, які підтримали нашу присутність на виставці.


Разом до Перемоги!



Comentarios


bottom of page